Bajrović: Mečevi Sanela Papića su namješteni unaprijed

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

2

Jedan od zapaženijih boskera Novog Pazara Semir Bajrović, poznatiji kao Sandžački Tajfun javno je izazvao na meč Sanela Papića, boksera porijeklom iz Sjenice, tvrdeći da je svaki njegov meč namješten unaprijed.

Za SANA novinsku agenciju, Bajrović je izjavio seljedeće: „Sanel Papić sebe naziva bokserom i to profesionalnim. Svaki njegov meč unaprijed dogovoren i namješten, što je bruka za boks, a njegove izjave hvalisanje su bez pokrića, što je bruka za ovaj sport. Njegove laži su toliko bezobrazne da vrijeđaju inteligenciju svih ljudi koji istinski vole ovaj sport. Zato sam rešio da ga izazovem i u ringu prebijem. Evo javno ga pozivam i najavljujem taj meč, a on ako je hrabar, neka izvoli“, riječi su ovog mladića, koji još uvijek nastaje kao bokser, ali se već okitio zapaženim uspijesima.

Ističe da je razlika u kilaži velika, obzirom da je Papić gotovo 20 kilograma teži od njega, ali ovaj momak je optimističan. Na svom fejsbuk profilu objavio je sliku, na kojoj se sa jedne strani nalazi Papić, a sa druge strane, a ispod slike je napisana i kilaža. U opisu stoji: „ Evo razlike u kilaži! Vidjećete razliku i u borbi! Maksimum tri minuta će izdržati protiv mene“.

Sanel Papić još uvijek nije uzvratio odgovorom. Da li to znači da nije spreman za ovaj dvoboj ili Bajrovića ne smatra protivnikom dostojnim muke, ostaje da se vidi.

1

H.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img