Home Rubrike Vijesti BDZ u CG podržala antivladine proteste

BDZ u CG podržala antivladine proteste

363

Sandžak – Bošnjčka demokratska zajednica u Crnoj Gori je podržala mirne proteste u Podgorici koje je organizovala politčka opozicija. Zahtjevi opzocije su prelazna Vlada i fer i slobodni višepartijski izbori rekao je, za agenciju SANA, Almir Murtović predsjednik BDZ u Petnjici.

On ističe da ovi mirni protesti i da za cilj nemaju nasilmo rušenje Vlasti kako pišu pojedini mediji. “Protesti nisu upereni protiv države Crne Gore, niti protiv Evroatlanskih integracije. Režim u Crnoj Gori pokušavaju zloupotrebiti medije koje drži pod kontrolom, predstvaljajući mirne proteste kao državni udar, kako pokušaj opozcije da sa ulice preuzme vlast, što apsolutno nije tačno” navodi Muratović.

On ističe da su protesti su tekli mirno, fer i korektno. “Ljudi koji su bili na protestima su pozitivno su reagovali na naš dolazak. Bilo im je drago da vide nas kao predstavnike Bošnjačkog naroda. Želim da ovim putem kažem da nisu tačna pisanja nekih medija da smo imali probleme jer smo došli sa zastvom Bošnjaka” rekao je Muratović.

SANA

Previous articleOdgovor dnevnom listu „Kurir“
Next articleNOVI POKRET održao konferenciju za medije