Home Rubrike Vijesti Omladina Socijaldemokrata Rožaje  održala sastanak Inicijativnog odbora  

Omladina Socijaldemokrata Rožaje  održala sastanak Inicijativnog odbora  

333
0

777Na Inicijativnom odboru  Omladine  Socijaldemokrata Rožaje, održanim  13. septembra 2015. godine, za koordinatora  odbora koji broji 45 članova, izabran je Kenan Kurtagić.

„Naš budući rad, kao pripadnika najprogresivnije  političke ideje –  socijaldemokratije, biće usmjeren ka izgradnji  stabilne i respektabilne omladinske strukture.  Ravnomjeran razvoj  i  vizija prosperiteta ovog kraja nesumnjivo da velikim dijelom  uključuju mlade kao  društveno odgovornu kategoriju, pa se upravo njima mora pružiti  prilika da   iskažu svoj potencijal i podstiču razvoj ključnih društvenih vrijednosti”- istakao je novoizabrani koordinator Omladine Socijaldemokrta Rožaje, Kenan Kurtagić

Sastanku IO Socijaldemokrata prisustvovao je koordinator Socijaldemokrata Rožaje Faruk Kalač, koordinatorka Omladine Socijaldemokrata Crne Gore Marija Blagojević, kao i Ahmed Zajmović, Ivona Vuković i Aida Kerović.

Na sastanku se razgovaralo o planovima omladinske organizacije u narednom periodu, a bilo je i više riječi  o  budućim djelovanjima  u  cilju poboljšanja  statusa mladih  u  rožajskoj opštini.

“Namjera nam je da  kroz zajedničku saradnju ponudimo konkretna rješenja koja će na duže staze  donijeti dobre rezultate. Sa istinskom vjerom u snagu naše ideje, nastavićemo da se u punom kapacitetu zalažemo za promovisanje principa socijaldemokratije kroz njegovanje kulture dijaloga” – poručeno je sa ovog sastanka.

 

Previous articleSlike sa mjesta nesreće u kojoj su stradale tri osobe
Next articleUgljanin čestitiao Musliju formiranje Asocijacije albanskih opština