Napokon osvijetljeni tereni za mali fudbal a rade se i koševi i tereni

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

4

Teren za mali fudbal napokon osvijetljen, u toku je rekonstrukcija rukometnog-fudbalskog terena kao i postavljanje novih košarkaških tabli sa dva profesionalna zglobna obruča.

Lokalna uprava na čelu sa predsjednikom Opštine Rožaja gosp. Ejupom Nurkovićem donirala je građanima Rožaja i svim ljubiteljima  sporta (fudbala, košarke, rukometa) rasvjetu koja obuhvata teren za mali fudbal. U toku je i rekonstrukcija druga dva terena za rukomet i košarku, posatvljaju se novi golovi kao i dvije profesionalne košarkaške table sa dva zglobna obruča. U toku je i obilježavanje oba sportska terena, kako bi svim rekreativcima i sportistima olakšali da se normalno i nesmetano bave sportskim aktivnostima.

Ovim ulaganjima sportsko-rekrativni centar je dobio i poboljšao uslove za sve sportiste-rekreativce, našu omladinu i sve one koji vole sport. Instaliranjem 4 reflektora omogućeno je svima koji koriste ove sadržaje da iste mogu koristiti u noćnim-večernjim satima.

Ovom prilikom predsjednik Opštine Ejup Nurković apeluje na upošljene i sve one koje koriste ove terene i rekvizite da iste čuvaju kako bi nam svima bile od koristi što duže.

F.Kujević

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img