Home Rubrike Vijesti Internacionalni univerzitet uskoro dobija akreditaciju

Internacionalni univerzitet uskoro dobija akreditaciju

333

Nakon nekoliko godina borbe i istrajnosti Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru uskoro dobija akreditaciju, kao što je i najavila u ramazanskoj emisiji Elma Elfić Zukorlić koja je ujedno i glavni menadžer fakulteta.

Nakon toliko godina kada se vršila opstrukcija rada ovog Univerziteta kako kaže menadžerica, zahvalna je roditeljima koji su vjerovali u ovu instituciju i čestitala svim onima koji su završili i onima koji studiraju na IUNP-u.

Rangiranje univerziteta u Evropi,a samim tim i u Srbiji vršio je španski centar za rangiranje koji je IUNP-u stavio na 11. mjestu u Srbiji.

Kako ističe dr Amela Lukač Zoranić Univerzitet je zaslužio akreditaciju svojim radom i trudom upošlenika kao i studenata i to je na kraju prepoznato.

Rektor INUP-u sa ponosom ističe da je ova institucija otvorena za sve one koji su željni znanja bez obzira vjeru, nacionalnost ili bilo šta drugo.

Konkurs za upis na osnovne akademske studije na IUNP-u je u toku, prijave se mogu vršiti svakog radnog dana od 09 do 16h i subotom od 10h do 14h.

Previous articleRadovi na proširenju Centralne džamije u Tutinu
Next articlePolicijska potera u Novom Pazaru – Ukrao automobil pa se zakucao u stub