SDA: GRADSKA VLAST ZASTRAŠUJE KLJUČNE SVJEDOKE

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na konferenciji za novinare, predstavljeni su predstavnici GO SDA,  osuđen pokušaj ubistva predsjednika ove stranke dr. Sulejmana Ugljanina prilikom nasilnog upada u prostorije iste stranke 2009. godine i jasno naglašeno da otpuštanje radnika iz GU, koji su i članovi SDA stranke, ima za cilj zastrašivanje svjedoka čina koji se desio 2009. godine.

Takođe, kaže, nijedan radnik na spisku za otpuštanje nije iz vladajuće stranke, odnosno iz SDP-a, iako se zna da među njima ima puno onih koji su krivično gonjeni i koji posjeduju falsifikovane diplome.

“Među onima koji će ostati bez posla nema članova vladajućih stranaka, iako se dobro zna da među njima ima onih koji su krivično gonjeni, primaju visoke plate a borave u inostranstvu ili rade sa falsifikovanim diplomama. Nameće se pitanje ko to želi da sakrije istinu o ovom zločinu i po čijem nalogu se donose ove nezakonite odluke”, rekao je Zatrić.

Ogranak SDA Sandžaka Novi Pazar neće dozvoliti da se ovakve sramne odluke lome preko leđa Bošnjaka i ovim putem pozivaju one koji po direktivi žele da sprovedu ovakve nezakonite odluke, da prestanu sa zastrašivanjem i političkim obračunima jer će SDA Sandžaka preuzeti konkretne korake u cilju pružanja podrške i pomoći svima koji su podvrgnuti političkom problemu, istaknuto je na konfertenciji.

E.Š.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img