Home Rubrike Vijesti Potpuno zapušteni – Sportski tereni u Rožajama u katastrofalnom stanju

Potpuno zapušteni – Sportski tereni u Rožajama u katastrofalnom stanju

341
0

1Rožaje – Iako je košarka sport broj jedan u gradu na Ibru tako nešto ne bi se moglo reći i za stanje sportskih poligona kraj osnovne škole 25 maj.

Naime, na mjestu predviđenom za košarku od dva koša na jednom nema obruča dok je drugi bez pola table pa je tako veći broj rekreativaca ostao uskraćen za igru. Prosto je neshvatljivo da je tako nešto u Rožajama moguće! Ništa bolje nisu ni zaštitna ograda koja je u očajnom stanju pa oni koji je koriste se sjetili i postavili drvene podupiraće .

Ništa bolje stanje nije ni na ostala dva poligona predviđena za mali fudbal i rukomet na kojima nema golova i takođe na kojima su zaštitne ograde u veoma lošem stanju! Na trćcem poligonu sa vjestčckom travom za fudbal isto su pocijepane mreže i drvene ograde su polomljene pravi divljački pir neodgovornih pojedinaca koji su rožajskoj omladini uskratili mjesto za svoju rekreaciju.

Sportski tereni su u nadlježnosti Sportskog centra Rožaje , a izgrađeni su za potrebe Sandžackih igara održanih 2004. godine u Rožajama!

Teks i foto: Ferid Kujević

1 2 3 4 5

Previous articleSandžaklije performansom ukazali na teror koji se vrši nad muslimanima Mijnmara
Next articlePotpisan Protokol o poslovnoj saradnji za 2015.godinu sa IRF-om