Home Rubrike Vijesti Kik boks spektakl u Rožajama

Kik boks spektakl u Rožajama

637

unnamed

Po uzoru na velike evropske metropole i Rožaje je u subotu veće bilo domaćin kick box spektakla u prelijepom ambijentu velelepnog hotela Aldi koji je bio sjajan domaćin.

Snage su odmjerile dvije najbolje ekipe iz Srbije KBK NIŠi CG Univerzum Rožaj.! Spektakl je otvorio predsjednik opstine Rožaje Ejup Nurković koji je tom prilikom istakao zadovoljstvo što se spektakl dešava u Rožajama, i takmičarima poželio uspjeh uz fer i sportsko nadmetanje koje je i bilo.

U uvodnoj borbi u kategoriji kadeta gostujući takmičar Nikola Lazarević bio je bolji i prekidom u drugoj rundi savladao je domaćeg borca Kadri Šabanaja. U prvoj od 6 zvaničnih borbi, u kategoriji do 57 kg, odlukom sudija, 2:1 pobjedu je odnio domaći takmičar Samed Demić, koji je slavio u duelu protiv Saše Lalića.

U kategoriji do 63,5 kg, jednoglasnom odlukom sudija 3/0 slavio je Dzemal Salihović koji bio bolji od Danila Ratkića mada da je odluka bila i u korist Ratkića nebi bilo nezasluženo, Nedžad Hot 2:1 bio je bolji od Milana Veskovića.

U kategoriji do 71 kg. Jednoglasnom odlukom3:0 bolji od takmičara iz Niša Vuka Stojanovića bio je Rijad Hodzić. U dvije možda i najbolje borbe, Dejvid Kajević je 3:0 bio bolji od Vukašina Obradovića. Tačku na stopostotan uspjeh rožajskih takmičara, stavio je rožajski bombarder Mensur Murić koji je kombinacijom efektnih low kickova digao publiku na noge i nokautom u drugoj rundi poslao na pod Lazara Stojanovića u kategoriji -91kg.

Ukupnim rezultatom 6:0 veliki pehar iz Ruku predsjednika Opštine Rožaje Ejupa Nurkovića pripao je kapitenu domaćih Mensuru Muriću. Medijator spektakla bio je novinar Ferid Kujević koji je tokom čitave večeri drzao ” užarenu ” atmosferu. Spektaklu je prisustvovalo 1500 gledalaca , mečeve je vodio internacionalni sudija iz Crne Gore Dragan Jovetić, a uspješni organizatori bili su Opština Rožaje, hotel Aldi. Kik box klub Univerzum kao i mnogobrojni sponzori.

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3)

Ferid Kujević

Previous articleKiks bokseri Novog Pazara po uspjehu treći u Srbiji
Next articleFOKRED organizirao turistički obilazak Novog Pazara