Home Rubrike Vijesti IUNP poklonio knjige Narodnoj biblioteci “ Dositej Obradović“

IUNP poklonio knjige Narodnoj biblioteci “ Dositej Obradović“

291
0

88Predstavnici Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru uručili su danas (22.05.2015.god) poklon knjige Narodnoj  biblioteci “Dositej Obradović “.

Ove knjige koje su u izdanju Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru kao i monografija deset godina univerziteta, primio je direktor ove ustanove Elijas Rebronja, koji se zahvalio univerzitetu i najavio uzvratnu posjetu univerzitetskoj biblioteci IUNP-a.

“Ova posjeta je veoma značajna jer student Internacionalnog univerziteta koriste usluge biblioteke “Dositej Obradović”, i ovo je korisno za ve nas i cijele zajednice.” – rekao Rebronja

Predstavnici IUNP-a Sead Trtovac i Semsudin Plojović kazali su da je ova posjeta početak saradnje ove dvije institucije.

“Nama je zadovoljstvo što smo uspodtavili saradnju sa bibliotekom, IUNP je donirao određen broj izdanja koje izdaju naše djelatnosti I ovo je samo početak saradnje, I mi ćemo Gradskoj biblioteci dostavljati kada god izađu nova izdanja oni će dobiti određeni broj primjeraka.” – istakao je Trtovac.

A.Šabotić

Previous articlePogledajte u kojim uslovima žive Bošnjaci koji su otišli da traže azil u Njemačkoj
Next articleNa prijedlog BDZ Sandžaka Skupština Novog Pazara osudila rehabilitaciju Mihailovića