Naši najbolji kik-bokseri nastupaju na Svjetskom kupu u Segedinu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

0Saida Bukvić, Ajla Lukač i Sedad Bukvić, članovi kluba borilačkih sportova Novi Pazar biće u sastavu reprezentacije Srbije koja će od 21. do 24. Maja, nastupiti na Svjetskom kupu u Mađarskom gradu Segedinu.

Sjajni trener Husein Dupljak se nada da će njegovi takmičari , sa Svjetskog kupu u Segedinu u Mađarskoj vratiti sa njamanje dvije zlatne medalje.

„Na nedavnom prvenstvu u Beogradu u Hali Pionir proglašeni smo za najbolji klub,a Amir Batkić je proglašen za najboljeg borca turnira, vjerujem da će Ajla i Saida osvojiti zlato na veoma jakom takmičenju, dok bi Sedad trebao da konkuriše za neku od medalja nadam se da ćemo se sa Svjetskog kupu u Segedinu u Mađarskoj vratiti sa njamanje dvije zlatne medalje.“- rekao je Dupljak agenciji SANA.

Saida Bukvić će se takmičiti u lou kiku do 52 kilograma, dok će se Ajla Lukač boriti u istoj disciplini, ali u kategoriji do 56 kilograma. Sedad Bukvić debitovati za seniorski državni tim, a nastupiće u lou-kiku do 60 kilograma.

Novopazarskim takmičarima su sreću u Mađarskoj poželeli direktor Sportskog saveza Enver Gusinac i Nihad Biševac ispred lokalne samouprave i Zenun Mučić direktor O.Š Vuk Karadžić.

A.Šabotić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img