Home Rubrike Vijesti Mlada nada Novog Pazara

Mlada nada Novog Pazara

332

Murat Biševac, mlada bokserska nada Novog Pazara, i ovog puta bez poraza. Biševac je na boks meču u Kragujevcu ukrstio rukavice sa Aleksandrom iz bokserskog kluba Radnički Kragujevac u kategoriji Školarci. Uprkos starijem borcu i nosiocu titule najboljeg u bokserskom klubu Radnički Kragujevac Murat Biševac izvojevao pobedu, porazio ga u sve tri runde.

Mladi Biševac trenira već tri godine u bokserskom klubu Mladost, negovi treneri Salih Đerlek, Idriz Hajrović i kardio trener Jusuf Hajrović čine sve da ova mlada nada postigne što bolje rezultate, što i uspevaju jer mladi Biševac do sada nema ni izgubljenu rundu.

Kako reče Murat Biševac bilo je teško boriti se na tuđem terenu, ali ljubav prema porodici i gradu davala mu je snage da u startu obori protivnika na pod, što je takmičarski prihvatio i trener Radničkog Bivljanin koji je Biševcu prvi čestitao. Novi Pazar priznaje uspjehe ovog mladića koji ga predstavlja širom Srbije, Biševac je dobitnik plakete „Sportska nada Novog Pazara“, a ovu pobjedu posvećuje mladim naraštajima.

Podsjećamo, klub za ovakve mečeve nema finansijskih sredstava, a ni grad ne čini ništa da se predstave ovakvi borci. Na mečeve odlaze samofinansirajući se jer ljubav prema ovom sportu nema cijenu.

SANA – N.Rebronja

Previous article“Čovjek leti u svemir”
Next articleNaši najbolji kik-bokseri nastupaju na Svjetskom kupu u Segedinu