Djeci sa posebnim potrebama uručena vrijedna donacija

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

unnamed (4)

Rožaje – U organizaciji sekcije žena sindikata Uprave pravosuđa , Uprave za kadrove te dobrih ljudi iz Podgorice i Budve, rožajskom udruženju djece sa posebnim potrebama na kratko je vrijednom donacijom od preko 4000 eura vraćen osmjeh na lice.

Donacija se sastoji od stola za pružanje fizikalne terapije preko stvari za slabovode, Brajeva mšsina i pismo i zvučnih igrčaka donacijom je obuhvaćeno i 70 pari obuće i odjeće te slatkiša i ostalih potrepština za ovo udruženje. Ispred organizatora obratila se predsjednica sekcije žena Uprave pravosuđa Milka Bajić istakla je naž cilj je da promovišemo društveni humanizam i brigu o djeci sa posebnim potrebama za koje se trudimo da im vratimo osmjeh na lice a to je nasa najveća zahvalnost .

Predsjednik sindikata Uprave i pravosuđa Duško Zarubica istakao je da njihov sindikat veoma vodi računa o ovakvim slučajevima već 10 godina. On je istakao veliku podršku i zahvalnost predsjednici udruženja Veziri Ćosović na trudu i volji u organizaciji udruženja. On je istakao i dozu zabrinutosti zbog veoma skučenog prostora i da će ovo sve prenijeti relevantnim institucijama kako bi se stanje popravilo i djeca imala elementarne uslove za rad.

Direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković istakla je da je sa zadovoljstvom prihvatila poziv za učešće u akciji izrazil zelju da i u budućem periodu biće na usluzi i uz volju i zalaganje svih ova djeca budu dio nas i nasa stvarnost a ne pored nas i da će nam to biti preokupacija i u narednom periodu u svim gradovima Crne Gore!

Domaćin predsjednica udruženja djece sa posebnim potrebama Vezira Ćosović zahvalila se donatorima na vrijednoj donaciji. Ona je apelovala na sve da je udruženje u veoma teškoj finansijskoj situaciji koja zahtijeva mobilnost svih struktura kako u gradu tako i u državi! Otvaranje Dnevnog centra bilo bi umnogome olakšanje djeci roditeljima koja bi sve svoje tretmane koje i sad uz veliko angažovanje stručnog tima se sprovode. Udruženje u Rožajama broji 68 članova uzrasta do 18 godina.

SANA – Ferid Kujevic

unnamed (1) unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img