Bećir Kalač na čelu DPS-a u Rožajama?

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Prof. dr Bećir Kalač dobio je podršku Predsjedništva DPS-a za novog šefa rožajskog odbora ove partije. Za ponedeljak je zakazana sjednica OO na kojoj se očekuje da ta odluka bude verifikovana.

Kalač je doktor ekonomskih nauka. Direktor je Pošte u Rožajama i profesor na Internacionalnom fakultetu u Novom Pazaru. Autor je brojnih naučno-istraživačkih radova, udžbenika i monografija. Bećir je brat od amidže bivšeg rožajskog gradonačelnika Nusreta Kalača.

Njegov protivkandidat za predsjednika OO je Mersudin Ceca Dautović, jedan od najbližih saradnika Nusreta Kalača, koji je bio glavni administrator za vrijeme prethodne vlasti. Salko Luboder koji se pominjao kao jedan od glavnih kandidata za ovu poziciju, se povukao sa kandidature u korist Dautovića. Kandidature Kalača i Dautovića, prema nekim izvorima stvorile su raskol u rožajskom DPS-u, koji je izgubio čak trećinu svojih glasača na prethodnim izborima, a samim tim i vlast u Rožajama nakon više od 20 godina.

Nusret Kalač novi direktor Uprave za šume?

Prema informacija iz Opštinskog odbora DPS-a, Nusret Kalač, bivši predsjednik opštine Rožaje uskoro bi mogao naslijediti Radoša Šućura na mjestu direktora Uprave za šume.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img