BDZ u Crnoj Gori osnovala odbor u Pljevljima

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

unnamedBošnjačka Demokratska Zajednica u Crnoj Gori osnovala je opštinski odbor u Pljevljima. Na osnivačkoj skupštini za predsjednika opštinskog odbora izabran je Mesko Đurđević.

U svom izlaganju Đurđević je podvukao da su Pljevlja prepoznala put kojim ide BDZ i da je formiran odbor koji će nastaviti promovisati put pravde i djelovati na uspostavljanju pravnog poretka i cjelokupnog prosperiteta Crne Gore. T

akođer je istakao da će odbor raditi na širenju mjesnih odbora i komplet infrastrukture, pa je samim tim pozvao sve slobodne i vrijedne Pljevljake da se uključe u rad odbora bez obzira na etničku pripadnost jer kako je istakao pljevljaci već duže vremena vape za pravednom vlašću koja će ponovo povratiti stari sjaj koji je urušen neadekvatnim vođenjem grada.

Na osnivačkoj skupštini odboru se obratio i Predsjednik BDZ u CG Hazbija Kalač koji je u prvim rečenicama čestitao izabranim rukovodiocima i podvukao da je ovo jedan od radosnijih dana za pljevljake jer su konačno dobili odbor koji nije u kandžama režima i koji će htjeti i znati da stanje popravlja na bolje. Podvukao je da će se BDZ snažno zalagati za decentralizaciju vlasti koja svakim danom suprotno evropskom putu biva svakim danom sve više centralizovana. Nastaviće borbu za prava svakog čovjeka kome su u današnjoj Crnoj Gori i sa ovakvom vlašću ugrožena čak i elementarna ljudska prava na život, čast i imetak.
- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img