Obezbjeđenje verbalno i fizički napalo odbornike stranke SDA

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

polcija novi pazarNovi Pazar – U holu Kulturnog centra, pred sam početak održavanja sjednice Skupštine Novog Pazara, došlo je do sukoba u kojem su učestvovali članovi obezbeđenja gradonačlinka i odbornici opozicione stranke SDA Sandžaka.

Prema riječima odbornika Fuada Baćićanina, obezbjeđenje je prvo na ulazu u zgradu vrijeđao odbornike SDA Sandžaka, nazivajući ih lopovima a potom su opsovali mrtvu majku odborniku SDA Sabahudinu Ramoviću, u holu je na njega fizički nasrnuo Fuad Ljajić, član obezbjeđnja gradonačenika, i tom prilikom mu zadao par udaraca.

Predsjednica Skupstine Sadija Plojović osudila je incident i pozvala nadležne da utvrde istinu.

Odbornici stranke SDA Sandžaka napustili su rad sjednice i neće učestvovati u daljem radu Skupštine dok se ne procesuira i uhapsi napadač na odbornika Sabahudina Ramovića.

Odbornici opzicone partije Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) osudili su napad i pozvali na dekriminilizaciju Gradske uprave. “Ovo je nedopustivo. Hapšeni narko dileri, ljudi koji su pucali na druge i ubice su bili članovi obezbjeđenja Gradske uprave. Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo desiti” – kaže Admir Muratović, odbornik BDZ -a. On je podsjetio da je sekrtetar Skupštine Admir Leković  napadnut od istih lica.

Nakon što je policija izvršila uviđaj, posle više od dva sata lokalni parlament počeo je sa radom.

DSC_1320 DSC_1331 DSC_1347

 

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img