Home Rubrike Vijesti Nagrađene fotografije sa konkursa Sultan kole

Nagrađene fotografije sa konkursa Sultan kole

415

Novi Pazar – Sinoć je u prostorijma multimedijalnog centra organizirana je promocija Sultan kole.

Proizvođači tvrde da Sultan Cola ne sadrži sastojke dobijene hemijskim preradama tkiva životinjskog porijekla, niti se u njoj mogu naći tragovi alkohola, što joj je omogućilo dobijanje halal certifikata, a kompletan proizvodni proces ovog pića se odvija u Austriji, pod veoma zahtjevnim standardima EU tržišta.

Predstavlja se kao nesvakidašnje gazirano piće, koje objedinjuje modernu tehnologiju zapada i duh orijenta, a djelo je bh. stručnjaka iz dijaspore sa internacionalnim znanjem i iskustvom.

“Svaki korak nazad prema prirodi je korak naprijed prema zdravoj budućnosti” moto je ovog pića koje se puni jednom od najkvalitetnijih prirodnih mineralnih voda Austrije, sadrži visok procenat čorokota i prirodnu aromu.

Kada je izašla na našem tržištu, promoteri Sultan kole su organizirali nagradnu igru za sve njene ljubitelje, u vidu najljepše fotografije.

Najbolji ove večeri odnijeli su nagrade. Prvo mjesto i 7 dana na Kopaoniku pripalo je Alenu Turkoviću, drugo mjesto I tablet Muhamedu Muriću. Evo šta kažu njeni korisnici.

Sultan Cola je dostupna u EU i BiH, a njeni tvorci očekuju da se, s obzirom na pozitivan eho i potražnju, uskoro nađe i na mnogim drugim tržištima širom svijeta.

Nermina Rebronja

Previous articleHumanitarno udruženje „Tu oko nas“ pomaže samohranim majkama
Next article“Genijalna” vlada uvodi novu taksu na naivne!