Ko pruži podršku opštini Bijelo Polje i njenim građanima imaće našu podršku

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Bjelopoljska_partija

Održana je sjednica Predsjedništva Bjelopoljske partije, kojom je presjedavao Mersudin Međedović.  Tom prilikom izvršena je analiza dosadašnjeg rada kao i aktuelne političke situacije. Osim toga planirane su aktivnosti koje će biti organizovane i sprovedene u narednom periodu. Članovi Predsjedništva razmotrili su do sada ponuđene saveze pojedinih političkih subjekata kao i modele nastupa Bjelopoljske partije na predstojećim parlamentarnim izborima.

Naša izborna lista na prošlogodišnjim lokalnim izborima u Bijelom Polju osvojila je oko 500 glasova, što, u suštini, predstavlja zavidan izborni rezultat. U periodu održavanja lokalnih izbora kao novo osnovana partija imali samo svega 16 mjesnih odbora i to u gradskom jezgru ali već sada u svom sastavu imamo 37 mjesnih odbora. Dodatnim razvojem partijske infrastrukture, Bjeloposka partija postaće politički faktor koji može odgovoriti svim postavljenim zadacima na lokalnom nivou, a istovremeno sigurni smo da ćemo u budućem periodu odigrati značajnu ulogu u formiranju lokalne vlasti u Bijelom Polju.

Takođe kao politička partija lokalnog karaktera odlučeno je da se na predstojećim parlamentarnim ali uz to obavezno  i na narednim lokalnim izborima sačini savez odnosno pruži podrška onom političkom subjektu koji će iskreno pomoći opštini Bijelo Polje i njenim građanima. U tom smislu na sjednici Predsjedništva, rukovodstvo partije se obavezalo da shodno definisanim uputima u što kraćem roku dogovori i konkretizuje načine izlaska na predstojećeim izborima.

25.02.2015. godine                                                             Predsjedništvo Bjelopoljske partije

Predsjednik Mersudin Međedović

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img