Home Rubrike Vijesti Almina Hazirovića napao sin ginekologa

Almina Hazirovića napao sin ginekologa

337
0

Još jedan nemili događaj desio se u Novom Pazaru. Naime, jedna od glavnih tema ovih mjeseci u Novom Pazaru jeste priča o Alminu I Lidiji Hazirović, koji su, kako navode, greškom ljekara izgubili dijete I šansu da ga više ikada mogu imati.

Uz to, Lidija Hazirović je nakon uginuća ploda jedva izvukla živu glavu, navode Hazirovići.

Protiv doktora Muamera Škrijelja, za kojeg smatraju da je odgovoran za sve što se desilo, pokrenuli su krivični postupak, ali ono što se desilo ovog vikenda dodatno je bacilo tamnu sjenu na cijelu situaciju.

U saopštenju koje je stiglo na mail redakcije od strane Almina Hazirovića stoji da je napadnut u subotu, 21.2.2015. godine na rekreacionom centru od strane sina Muamera Škrijelja, dotičnog E. Škrijelja.

Saopštenje Vam prenosimo u cjelosti: “U subotu 21.02.2015. Godine, na rekreacionom centru dok sam prilazio spravama za vežbanje na mene je prvo verbalno uz psovke i pretnje a potom i fizički nasrnuo sin doktora Muamera Škrijelja, E. Škrijelj.

Sa dotičnim se pre samog incidenta nisam poznavao. Najpre me je napao verbalno uz puno psovki i sledećim rečima: “ja sam sin doktora Muamera Škrijelja, ti si mome ocu upropastio život!”

Posle toga je krenuo agresivno ka meni zapretivši mi da imam dva minuta da se izgubim i da me nikad više i nigde ne sretne, a onda je dodao sledeću pretnju: “dobro me sada pogledaj i zapamti, pogledaj moje oči, pogledaj kako izgledam i zapamti me jer sledeći put kad me budeš video oteraću te pod zemlju”.

Pokušao sam da razgovorom smirim situaciju i ukažem mu da nema potrebe za takvim ponašanjem i pretnjama ali je on sve više povećavao netrpeljivost.

Odlučio sam da po svaku cenu izbegnem bilo kakav konflikt i pokušao sam da pozovem policiju, ali je on u tom trenutku nasrnuo na mene i pokušao da mi zada udarac pesnicom što sam uspeo da izbegnem, ali sam tom prilikom u pokušaju da sa parkinga siđem na stazu za trčanje izgubio ravnotežu i pao.

Napadač je iskoristio moj pad i dok sam ležao zadao mi je udarac pesnicom u predelu između vrata i ramena.

Napad sam prijavio u SUP-u NP o čemu je obavešten i dežurni tužilac. Na odeljenju hirurgije i ortopedije konstatovane su povrede koje su nastale kao posledica napada a iste su zavedene i predate nadležnim službama SUP-a NP.

Žalosno je što i pored svih stresova koje smo moja prodica i ja doživeli sada preživljavamo i ovakav vid nasilja kojim nas žele zaplašiti ne bi li odustali od borbe da se dokaže istina.

Želim da istaknem da ni na koji način napadača nisam uvredio niti napao, ni verbalno ni fizički, jer takav vid komunikacije i rešavanja problema smatram krajnje neljudskim i nečim što nikome nije donelo nikakvo dobro.

Takođe smatram da pretnje koje su izrečene ne bi smele biti zanemarene obzirom da je od istog lica došlo do fizičkog napada.

Naša ekipa pokušala je kontaktirati gospodina Muamera Škrijelja, međutim on je bio nedostupan.

Naša ekipa pratiće konačni rasplet slučaja porodice Hazirović.

Hamza Škrijelj

 

Previous articleRadnici složni: “Mi ne damo našu fabriku, jer smo sve to mi svojim znojem zaradili”
Next articleBisera: Pijani policajci su mi brutalo pretukli brata, u policiji trvde suportno