Home Rubrike Vijesti ‘Mladi i ambiciozni stručnjaci – Bujrum u vrh BDZ-a da stručno rješavamo...

‘Mladi i ambiciozni stručnjaci – Bujrum u vrh BDZ-a da stručno rješavamo naše probleme’

364
0

“Kao što je javnost i upoznata, BDZ Sandžaka, odnosno izvršni odbor u okviru nje je ovih dana raspisao konkurs za šefove, odnosno nosioce najvećih funkcija unutar resora izvršnog odbora. Da ovo nije markentiški potez i nekakav trik, najbolje govori činjenica samih detalja, uslova konkursa.

Dakle, na konkursu se mogu javiti svi oni zainteresirani članovi BDZ Sandžaka, koji smatraju da imaju kapaciteta da daju doprinosa kada je u pitanju bilo koja oblast koja je obuhvaćena nekim od resora. Ovo je nešto zaista inovativno na političkoj sceni Srbije, može se reći, a kamo li na političkoj sceni Sandžaka. Smatram da je ovo jedan dobar put da se stranka otvori, naročito kada su u pitanju kvalitetni kadrovi koji mogu i znaju dati doprinos često puta, međutim, često puta se znaju malo otkloniti, odnosno distancirati od same politike.

Ovom prilikom želim pozvati sve mlade, ambicijozne ljude, naravno, ovo ne isključuje ni one starije, međutim, kad kažem mlade i ambicijozne, one koji do sada nisu imali prilike da se uključe ovako sa neke veće pozicije i da daju doprinosa na rješavanju nagomilanih problema kojih je zaista mnogo. To je neka osnovna poruka konkursa, i osnovna zamisao konkursa. „

Nermina Rebronja

Previous articleDragan Kuveljić među 16 najboljih učitelja u Srbiji
Next articleU Novopazarskoj banji održana promocija književnog stvaralaštva Ćamila Jukovića