Home Rubrike Vijesti Dragan Kuveljić među 16 najboljih učitelja u Srbiji

Dragan Kuveljić među 16 najboljih učitelja u Srbiji

377

533003_348890071855375_1638788005_nPrijepolje – Dragan Kuveljić iz OŠ “Milosav Stikovć” iz Prijepolja nalazi se među 16 najboljih edukatora u okviru projekta Najbolji edukatori Srbije.

Najbolji edukatori Srbije je projekat koji je tokom prošle godine po prvi put pokrenulo Udruženje za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” (zivojinmisic.rs) sa željom da istakne i nagradi najbolje učitelje, nastavnike i profesore osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Cilj ovog projekta je da nagradimo edukatore koji zaista prave razliku u svom poslu. Želimo da istaknemo edukatore koji su inspirativni i kreativni, čiji su časovi drugačiji i zanimljivi, koji organizuju najrazličitije vannastavne aktivnosti, koji imaju odlično opremljen kabinet, koji djecu podstiču na rad, istaživanje i proaktivnost. Želimo da se zahvalimo edukatorima koji čine izuzetne napore i da im pokažemo da se to ceni, da javno pohvalimo njihov trud i zalaganje i na taj način damo pozitivne primere ostalim predavačima.

Izabrani edukatori dolaze iz svih dijelova Srbije, pa su tako nagrađeni edukatori iz Aleksinca, Beograda, Bora, Valjeva, Kraljeva, Kragujevca, Knjaževca, Mionice, Niša, Prijepolja, Ćićevca i Šapca.

Svi edukatori će pored novčane nagrade, imati na raspolaganju i iznos do 100.000 dinara, koji u narednih godinu dana mogu iskoristiti na svoje aktivnosti sa učenicima i unapređenje rada.

Previous articleBez posla preko 5500 mlađih od 30 godina u Novom Pazaru
Next article‘Mladi i ambiciozni stručnjaci – Bujrum u vrh BDZ-a da stručno rješavamo naše probleme’