Festival REVOLOVE u Novom Pazaru

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Festival ljubavi, prijateljstva, dobre muzike I energije po drugi put u Novom Pazaru, a ove godine po prvi put će festival trajati tri dana, od 12-14. februara 2015, u Amiraginom hanu.

 

Ovo nije samo muzički festival već on sadrži I svoj prateći program, kaže Haris Đerlek, glumac I jedan od organizatora ovog festa.

„Imat ćemo prateći program, radit će se tribina protiv narkomanije, a 13. februara bit će odigrana i predstava „Emigrantni“ u Amiraginom hanu, a predstava će se igrati u prostorijama osnovne škole „Stefan Nemanja““,ističe Đerlek.

Pored 15-ak domaćih i 2 strana disk džokeja, 1000 posetilaca iz inostranstva, uglavnom onih čiji je posao usko vezan za muziku, audio produkciju kao i organizaciju i promociju događaja elektronske muzike, na ovom drugom bit će predstavljena i 4 benda koja će nastupati 3 večeri festivala. Karte su već u prodaji.
„Festivan nije namijenjen mlađim od 15-16 godina“-naglašava Đerlek.

S obzirom da je veći dio kapaciteta vec popunjen sa 200 ljudi iz organizacije, produkcije, dolaskom samih izvođača i prijatelja, odlučila se da u prodaju pustimo ograničen broj karata.

Nermina rebronja

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img