List Danas se ograđuje od Pantićeve izjave o Novom Pazaru

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Novi Pazar – Povodom najave FK Novi Pazar da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Željka Pantića, “novinara lista Danas,za raspirivanje rasne, vjerske i nacionalne mržnje kao i narušavanje ugleda Kluba” i izjava na televiziji KCN u emisiji Dejana Anđusa, dnevni list Danas saopštava da Željko Pantić nije novinar naše redakcije niti je zaposlen u preduzeću koje izdaje dnevni list Danas.

Njegova izjava nije objavljena ni u osnovnom izdanju dnevnog lista Danas ni u dodatku Sandžak Danas. Željko Pantić je direktor Danas conference centre d.o.o koje je posebno pravno lice.

U svojim javnim nastupima Željko Pantić istupa u svoje ime i svojim stavovima koji nemaju nikakve veze sa stavovima dnevnog lista Danas. Uređivačka politika dnevnog lista Danas se zasniva na profesionalizmu, toleranciji, poštovanju različitosti, što smo dokazali svojim dosadašnjim radom i brojnim priznanjima u zemlji i inostranstvu. Dnevni list Danas, posebno dodatak Sandžak Danas, izuzetno je zadovoljan saradnjom sa Gradom Novim Pazarom i FK Novi Pazar, za koju smo sigurni da će i u budućnosti biti obostrano uspješna.

Do sada smo više puta organizovali okrugle stolove i promocije u Novom Pazaru, koji su uvijek bili vrlo uspješni i zapaženi. Nadamo se nastavku saradnje i novim susretima u Novom Pazaru i Beograd

(Nermina Rebronja)

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img