Besplatna pripremna nastava za polaganje male mature za osnovce na Internacionalnom univerzitetu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Internacionalni univerzitet organizuje besplatnu pripremnu nastavu iz srpskog jezika i matematike za polaganje male mature i upis u srednje škole.

Pripremna nastava će se obaviti u periodu od 13. aprila do 15. maja tekuće godine na Internacionalnom univerzitetu. Svi zainteresovani svršenici osnovnih škola mogu se za pripremnu nastavu prijaviti na Pisarnici Univerziteta do 6. aprila 2015. g. svakog dana od 8 do 15 časova, a sve neophodne informacije mogu dobiti i putem broja telefona 020/316634.

Internacionalni univerzitet nudi svoje resurse na raspolaganje svim osmacima gdje će tokom nastave polaznicima od strane stručnog nastavnog kadra biti pružena osnovna znanja koja su neophodna za polaganje male mature.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane osmake da se na vrijeme pripreme i iskoriste mogućnost besplatne pripreme na IUNP. Takođe, želimo istaći da IUNP kada je god u prilici daje sve od sebe da sredini u kojoj djeluje stavi na raspolaganje svoje kapacitete koji umnogome olakšavaju, kako finansijski tako i u kvalitetu stečenih znanja, dalje usavršavanje omladine Novog Pazara i šire okoline

(uninp)

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img