Posjeta Udovičića kancelariji za mlade

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić obišao je sportsku halu „Pendik“ , gdje se nalazi Kancelarija za mlade i tom prilikom poručio da je Novi Pazar pun mladih ljudi koji žele da se bave sportom i da im Vlada koliko je u mogućnosti to pruža.

“Mladima treba pružiti sve mogućnosti za zdrav način života,a tek onda dati im priliku da biraju, jer pravo svakog građanina Republike Srbije je da bira, ne možete nikog naterati, ali tek tada između pozitivnog i negativnog mogu izabrati” rekao je ministar Udovičić.

Ovom prilikom je istakao da zadatak Kancelarije za mlade nije samo participacija mladih već ima ulogu i realizaciji strateških ciljeva koje ima Vlada Srbije i da će i dalje omogućavati sve uslove koji pomažu mladim u bavljenju sportom kako bi se na taj način vodio zdrav život.

U posjeti mladim bio je i gradonačelnik Novog Pazara gospodin Meho Mahmutović koji je istakao da je grad Novi Pazar u vrlo kratkom roku napravio veliki broj  sportskih objekata.

“Grad Novi Pazar je naprvio puno stvari koje pripremaju bazični sport, imamo 14 malih terena u okolini i u samom gradu koji je od garažnih mejsta pretvorio u sportsko-rekreativne terene” istakao je gradonačelnik.

Najavio je takodje i sportsko rekreativni centar u Šutenovcu koji će , po njegovim riječima, biti jedan od lepših sportskih centara.

Kako je najavio gradonačelnik grada među mnogobrojnim sportskim objektima je i zatvoreni bazen koji građani već duže vrijeme čekaju,a kako kaže projekat će biti realizovan kad za to budu povoljni uslovi.

 

  1. Šećović
- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img