Enver Alivodić: FK Novi Pazar i treneri su zaslužni za moj uspjeh

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Novi Pazar poznat je kao grad velikih talenata, od kojih prednjače sportisti.

 

Iako je FK Novi Pazar tek prije par godina postao Superligaš, u svom klubu uvijek je njedrio velike talente i uvijek je imao dobru fudbalsku školu. Većina od tih talenata svoju sreću pronašla je u klubovima van svog rodnog grada. Jedan takav talenat bio je i gost u emisiji „Iz svijeta sporta“ na STV. Enver Alivodić, doskorašnji fudbaler FK Vojvodina i jedan od najboljih igrača Super Lige Srbije govorio je o svojoj karijeri. Ovo veliko ime domaćeg fudbala ne krije da su treneri FK Novi Pazar najzaslužniji što je danas kompletan igrač i što je igrao za najveće domaće klubove.

„Ima interesovanja od strane FK Partizan“, navodi Enver Alivodić. On dodaje da postoje kontakti sa Partizanom, ali da će on, obzirom da je sada slobodan igrač, sačekati još malo, jer se govori da se interesuju i neki strani klubovi.

Još jedan u nizu bisera naše čaršije, Enver Alivodić, momak je kojim će se Novi Pazar uvijek ponositi, dok mladima može biti primjer kako se radom, trudom i voljom postižu željeni rezultati.

(Hamza Škrijelj)

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img