Home Rubrike Vijesti Prozivkom igrača FK Novi Pazar počele pripreme za novu sezonu

Prozivkom igrača FK Novi Pazar počele pripreme za novu sezonu

359

Prozivkom igrača na Gradskom stadionu FK Novi Pazar počele su pripreme za novu sezonu.

Kako ističe trener ovog superligaša Milorad Kosanović odlazak na pripreme u Istri  je moguć 18. ili pak 26. januara što zavisi od vremenskih uslova.

Osnovni dio tima će po riječima trenera ostati nepromijenjen, dok će jedan dio igrača otići zbog isteka ugovora koji su imali sa ovim klubom .

Iako se govori o odlasku jednog od istaknutih igrača FK NP, Admiru Kecapu, koji ima ponude za odlazak u inostranstvo, kako ističe trener odlazak je male verovatnoće,ali bi njegov ostanak riješio mnoge probleme.

’’Kada je riječ o Kecapu ja mislim da je njemu mjesto ovdje jer je on potreban ovom klubu, a i njemu je ovaj klub potreban. On treba ostaviti poseban trag kako u samom klubu tako i u gradu’’ ističe Kosanović.

O dolasku novih igrača trener Kosanović kaže da trenutno nema ni slobodnih igrača a ni onih koji bi zadovoljili kriterijume samog kluba, ali su ipak u planu stranci koji će u klubu biti na pripremama.

Ono što je istakao kao važno je napredak  samog kluba u postignutim rezultatima, a u predstojećoj sezoni ovaj klub vidi kao jači i smatra da će ovog proljeća biti puno radovanja

E. Šećović

Previous articleAkcija prikupljanja pomoći maloj Hatidži Bilalović
Next articleNovi putokazi u Novom Pazaru