Rekordna posjećenost klizališta u centru Novog Pazara

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Klizalište u Novom Pazaru iz dan u dan obara rekorde posjećenosti.

Djeca koja su na zimskom raspustu ovih dana imaju prilike na najbolji mogući način provoditi svoje slobodno vrijeme klizajući se na ledu. Trg Gazi Isa-bega ovih dana posebnim čini smijeh i zadvoljstvo na licima mališana kojih je mnogo. Naša ekipa posjetila je danas klizalište, a prizor koji smo zatekli samo je ojačao činjenicu da je Novi Pazar najmlađi grad u Evropi.

Razgovarali smo sa najzaslužnijim čovjekom što je klizalište i ove godine postavljeno, koji je svakodnevno prisutan kako bi pomogao da oni koji ne znaju nauče da klizaju, kao i da uslovi budu besprekorni.

Mališani jedva dočekali da svoju sreću i zadovoljstvo prenesu svima. Sretni su što im je Novi Pazar omogućio da kvalitetno provedu zimski raspust.

Ni roditelji nisu krili svoje zadovoljstvo. Sretni su što njihova djeca imaju gdje ispoljiti višak energije na kvalitetan način.

Pogodni vremenski uslovi i temperatura koja se često ovih dana spuštala ispod nule u mnogome su pomogli organizatorima da uslovi budu besprekorni. Trg Gazi Isa-bega ovih dana prava je atrakcija.

Hamza Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img