Home Rubrike Vijesti Hazirovići: Ljekari su napravili propuste, direkor ništa ne preduzima

Hazirovići: Ljekari su napravili propuste, direkor ništa ne preduzima

350

Prije godinu Lidija Hazirović izgubila je dijete i mogućnost da ikada više može postati majka i to pogrešnim liječenjem i dijagnozom ljekara.

Jedva je spasila i sopstveni život. Godinu dana prošlo je od horora koji je preživjela, a njen suprug Almir i ona od tog dana vode borbu da odgovorne ljekare privedu pred lice pravde, kako se, navode, ne bi više nikome desilo ono što se desilo njima. Gospodin Almir Hazirović navodi da je prvog septembra ove godine stigao izvještaj u kojem se potvrđuje da su ljekari Muamer Škrijelj i Ajša Hajrović tog, za njih kobnog dana, napravili propuste.

„Do dan danas niko nije našao za shodno da nas kontaktira, kako ljekari koji su napravili propuste, tako i njihovi nadređeni“, navodi Almir Hazirović.

Almir Hazirović navodi i da su ljekari falsifikovali jedan dio dokumentacije kako bi pokrili svoje propuste. On dodaje da je i u pojedinim dijelovima dokumentacije falsifikovan i potpis njegove supruge Lidije.

Pokušali smo doći do dr. Mirsada Đerleka, međutim iz opšte bolnice nam je rečeno da je na službenom putu. Lidija Hazirović sa suzama u očima govori da je dr. Mirsad Đerlek javno obećao da će preduzeti sve potrebne korake, međutim do danas ništa nije uradio.

Ostaje nada da će svima dobro poznata tragična priča dobiti svoj konačni epilog, a odgovorna lica izaći pred lice pravde.

Previous articleBudimo humani, pomozimo Selmi Curić
Next articlePromocija filma „Logor“ u produkciji AJB