Studenti Internacionalnog univerziteta se uključuju u rad Media centra

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Studenti Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru pored sticanja kvalitetnog znanja i obrazovanja  imaju i mogućnost da učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima.

Danas je u velikoj sali Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru održan sastanak studenata sa svih departmana sa predstavnicima Media Centra Internacionalnog univerziteta, a kasnije i kasting za voditelje određenih studentskih emisija. Pored nauke, studenti koji su prošli kasting dobiće priliku da se afirmišu i vođenjem raznih emisija, kao što su Studentski dnevnik, Fashion gallery, Studentski mozaik i Uz studentsku kafu.

Razgovarali smo sa prof. Elmom Mavrić, koja je zadužena za medijske projekte studenata. Ona nam je tom prilikom rekla da je dosta prijavljenih studenata, od kojih su gotovo svi pokazali kvalitet za vođenje emisija. Biće teško odabrati, navodi profesorica Mavrić.

Jedinstvena je prilika koju Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru pruža svojim studentima. Svojim brojnim projektima iz dana u dan sve više dokazuje da je mjesto za afirmaciju pozitivnih stvari.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img