Uskoro kik-boks spektakl u Novom Pazaru

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Još jedan spektakl u kik-boks takmičenju u Novom Pazaru u kom će učestvovati Saida Bukvić i Ajla Lukač, koje će nastupiti pred domaćom publikom. Pored mnogobrojnih titula i medalja koje su novopazarske bokserke osvojile, u toku su pripreme i za predstojeći meč u Wako verziji.

U takmičenju će učestvovati više zemalja sa jako kvalitetnim borcima, ističe gospodin Dupljak.

“Dolaze 4 borca iz BiH i 4 borca iz Srbije, koji su prvaci Evrope i svijeta, do sada se u Novom Pazaru još nije odigrala tako dobra revija kao predstojeća. Protivnice koje će nastupiti protiv Ajle i Saide su veoma jake,a li se nadam da će one dati sve od sebe kako bi osvojiele oba pojasa” ističe Dupljak.

Iako je tek mjesec dana u klubu borilačkih veština Novi Pazar, trener Đerlek ističe da je svo svoje znanje prenio na djevojke za što bolji rezultat.

“Ja se stvarno trudim da svo svoje znanje i iskustvo prenesem na djevojke kako bi osvojile pojas I nadam se da ćemo u tome uspjeti” kaže trener Đerlek.

Uprkos tome što njihove protivnice važe za veoma borbrne i što su prvakinje Evrope i svijeta, naše sugrađanke vjeruju da će pojas ipak ostati u Novom Pazaru.

Meč će se održati u nedjelju 28. Decembra u staroj hali sportova u 19h časova.

Elmasa Šećović

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img