Home Vijesti Asfaltirana ulica Danila Jaukovića

Asfaltirana ulica Danila Jaukovića

140
0

Na radost mještana ulice Danila Jaukovića u starom dijelu Priboja završeni su radovi na asfaltiranju. Iz Stranke pravde i pomirenja kazali da je ovo jedan od projekata za koji su se zalagali i koji su obećali mještanima da će realizirati.

Asfaltiranje ovog putnog pravca od velikog je značaja za cijelo naselje ističe predsjednik OO SPP-a u Priboju Fahrudin Alagić.

– Mi smo pred izbore bili potegli pitanje o oko ovog asfaltiranja i bili smo postigli sporazum odnosno dogovor sa lokalnom samoupravom i sa izvođačem radova. Iz nama nepoznatih razloga, te aktivnosti su obustavljene. Mi smo tada izašli na teren i građanima obećali da ćemo mi to odraditi u prvom nekom narednom periodu i da za to postoji šansa. Eto, to je dokaz da mi vodimo jednu dosljednu i politiku koja je zasnivana na realnim vrijednostima. Dakle, ono što smo obećali, evo ostvaruje se i to se radi ovih dana i biće završeno u narednih dan-dva. Naravno, finansiranje je iz lokalne samouprave ali je to dio našeg koalicionog sporazuma i mi smo od ovih infrastrukturnih radova, ovo stavili na prvo mjesto. Prosto da se ljudima odužimo za svo ovo vrijeme koje su čekali. Asfalt, voda, telefon je civilizacijsko dostignuće 21.vijeka ali eto prosto živimo u takvoj sredini i u takvim vremenskim prilikama da je ovo veliki događaj za ovaj kraj. Mi smo prosto ponosni što smo uspjeli da izguramo ovaj dio posla i da se ovo završi na opšte zadovoljstvo svih, kaže Alagić.

Još prije izbora smo razgovarali sa mještana kako bi znali njihove probleme i što prije ih riješili, dodaje potpredsjednik SPP Priboj Esad Mehović.

– Moram da kažem da smo mi u predizbornoj kampanji zajedno sa mještanima smo uložili dosta napora kako bi se ovaj problem riješio jer u centru starog dijela grada Priboja, ulica već godinama ima problem. Dakle, mi smo se uklopili kako bi poboljšali stanje mještana i sam ambijent starog grada. Nadamo se da na ovome nećemo stati i da ćemo i dalje raditi na radost i korist naših sugrađana, istakao Mehović.

Mještani zahvalni i zadovoljni što su nakon dužeg vremenskog perioda dobili asfalt.

„Hvala dragom Bogu kad je asfaltirasmo i da mi budemo građani ko i svi. Zahvaljujem se svima ali i Zukorliću što je pripomogao. Sada je mnogo lakše“.

Ulica je dugačka 420 metara, a vrijednost radova je preko 2.5 miliona dinara.

 

SANA