Home Vijesti Ješić: Očekujem da danas i sutra riješimo problem sa električnom energijom

Ješić: Očekujem da danas i sutra riješimo problem sa električnom energijom

148
0

Veliki broj žitelja sandžačkih sela već treći dan nema električnu energiju. Direktor Elektrodistribucije (ED) Novi Pazar Dragan Ješić kazao da očekuje da danas i sutra da svi potrošači imaju uredno snabdijevanje električnom energijom.

Razlog za nestanak struje jesu vremenske neprilike, kao i rastinje koje je došlo u kontakt sa dalekovodom i niskonaponskim mrežama, navodi Ješić.

Dodao su neka sela morala biti manipulativno isključena u kratkom vremenskom periodu zbog sanacije kvarova na tim dionicama, ali da sela u Sjenici nisu pod ogrankom ED Novi Pazar.

Ješić je demantovao navode da određene ekipe radnika iz Novog Pazara nisu htjele da izađu na teren tokom vikenda i da je to razlog sto se odužilo sa sanacijom problema.

Ekipe su sve radile i za vikend do 23 časa, dok su dežurni električari radili i preko noći. I dalje je angažovano 54 radnika, među kojima ima radnika i iz Kraljeva i Jagodine koji su došli kao ispomoć. Radnici veliki, ali veliki napor ulažu da se sve vrati u prvobitno stanje, kazao je Ješić.