Home Vijesti Policija i Žandarmerija sinoć ispraznili lokale u Novom Pazaru i Tutinu u...

Policija i Žandarmerija sinoć ispraznili lokale u Novom Pazaru i Tutinu u kojima je bilo 130 ljudi

165
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru i Žandarmerija, u saradnji sa Turističkom i Кomunalnom inspekcijom, zatekli su sinoć, oko 23 sata, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini grada 80 osoba.

Gostima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu posle 20 časova što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim merama, napuste lokal.

Кomunalna i Turistička inspekcija su protiv vlasnika ovog objekta podneli odgovarajuće prijave.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Tutinu uhapsili su N. DŽ. (1986) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 21.20 sati, prilikom kontrole u jednom ugostiteljskom objektu u Tutinu odbio da pokaže ličnu kartu policajcu, kao i da ga je vređao i pokušao da nasrne na njega.

Tom prilikom policija je u ovom objektu zatekla oko 50 osoba kojima je naloženo da, zbog boravka u ugostiteljskom objektu posle 20 sati što je u suprotnosti sa naloženim epidemiološkim merama, napuste lokal.

Кomunalna inspekcija je protiv vlasnika ovog objekta podnela odgovarajuću prijavu.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, N. DŽ. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.