Home Vijesti Vulin sazvao hitan sastanak u Novom Pazaru, žandarmerija na ulicama grada

Vulin sazvao hitan sastanak u Novom Pazaru, žandarmerija na ulicama grada

220
0

Vulin u Novom Pazaru: Pojačavamo aktivnosti, nećemo dozvoliti obračun bandi

Nakon što su se u razmaku od tri dana desila dva krvava vatrena obračuna u centru grada Novog Pazara, ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odmah je stigao u Novi Pazar. Vulin je poslije sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Novom Pazaru rekao da “država neće dozvoliti obračune kriminalnih bandi” i da će sačuvati bezbjednost svakog građanina.

“Građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome nekažnjeno možete da nosite oružje, da pucate, da kršite zakon. Zakon je isti za sve, u svakom dijelu Srbije štiti sve naše gradjane i štititi sve naše ljude. Prisustvo policije će od sutra ujutru biti daleko vidljivije i snažnije. Doći će i Žandarmerija iz Кraljeva. Svi oni koji su pripadnici kriminalnih struktura biće posebno obrađeni i pod našom budnom pažnjom. Za njih u ovom gradu neće biti mjesta. Nijedan lokal neće moći da nekažnjeno krši zakon, ne zato što radi duže, već zato što ima prostituciju, zato što se u njemu diluje droga ili zato što se u njemu nosi oružje”, kazao je Vulin.

Naša ekipa danas je snimila nekoliko punktova u gradu gdje je postavljena žandarmerija. Primjetna je pojačana kontrola vozila.

We've gathered the type of writers that collects the extreme info and ensure it's presentable where it's required. As well as their skills, locating a dedicated author on the net is actually a time consuming paper typer. Consequently of stated view, there were lots of unsuccessful attempts to confirm human rights. This may definitely get you the original source material which you are required to help you to compose your essay.

Podsjećamo, Policijska uprava u Novom Pazaru pokrenula je disciplinske postupke protiv inspektora E.G. (32) i E.H. (31) zbog teže povrede službene dužnosti i udaljila ih sa posla do okončanja postupka, saopšteno je danas.

“Policijski službenici su juče sjedeli u jednom kafiću u Novom Pazaru sa N.B. (37) na koga je, neposredno nakon toga, kako se sumnja, pucao N.A. (38)”, navodi se u saopštenju.

ПОЛИЦИЈА НА УЛИЦАМА НОВОГ ПАЗАРА: Претресају се аутомобили - Циљ свега је осигурати безбедност грађана

Policija je navela i da se N.B. sumnjiči da je iz pištolja, koji je nelegalno imao, ispalio više hitaca ka N.A. za kojim se još uvek intenzivno traga.

SANA / RadioStoPlus