Home Vijesti Mujagić: U Sjenici se ništa nije promijenilo, SDP i SDA obmanjuju javnost

Mujagić: U Sjenici se ništa nije promijenilo, SDP i SDA obmanjuju javnost

588
0

Informativna služba Opštine Sjenica u saradnji sa stručnom Skupštinskom službom Opštine Sjenica povodom, kako je navedeno, neistinitih navoda u tekstu “Ekskluzivno iz Sjenice“ objavljenom na internet portalu izdala je saopštenje za javnost u kojem između ostalog kaže da je tačno je da je Upravni sud odbacio žalbu kandidata za odbornika u SO Sjenica Andrije Milinkovića kojom je tražio poništenje odluke SO Sjenica o potvrđivanju odborničkog mandata Pantović Marka od 7.10.2020. godine.

Bez obzira na, kako kaže predsjednik Opštine Sjenica Munib Mujagić, smutnje koje SDA I SDP unose među građane u Sjenici se ništa nije promijenilo. Predstavljati situaciju u kojoj je uspostavljena nova skupštinska većina je manipulacija i uznemiravanje javnosti.

– I ništa više od toga. Apsolutno ništa više od toga. Predstavljati takvu situaciju kao situaciju u kojoj je uspostavljena nova skupštinska većina je manipulacija javnosti, uznemiravanje javnosti, što ne ide nikome u prilog osim dekadentnim, koruptivnim snagama prethodnog režima koji su unazadili Sjenicu I ponizili njene građane pa sad po svaku cijenu žele da uspostave stare odnose, odnosno stari režim. SDP i SDA su stranke iz prethodnog režima koje suproizvele ovaj haos. Opljačkali su Sjenicu, budžet, javna preduzeća I sada žele po bilo koju cijenu da dođu ponovo na vlast ne bi li na taj način prikrili svoje kriminalne radnje a portparol jedne takve politike u ovom trenutku je Nermin Kamberović.

Dakle, Vi ste predsjednik Opštine  Sjenica, ništa se nije promijenilo? Pa ja vam se upravo javljam sa svog radnog mjesta u Opštini, kazao je Mujagić.