SPP blokirao skupštinu u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Foto: List Polimlje

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje na svom drugom zasijedanju raspravljaju o ostvarivanju budžetskih prihoda i rashoda u ovoj godini, završnom račun budžeta za prošlu, izvještaju Državne revizorske institucije kao i o imenovanju v.d. direktora pojedinih javnih preduzeća i ustanova.

Tek što je sjednica počela, određena je pauza jer je odbornik SPP-a Samir Tandir ukazao na povredu dostojanstva skupštine, jer u skupštinskoj sali sjedi osoba koja je КOVID pozitivna i kojoj je izrečena mjera izolacije.

Nakon što se, prema riječima predsjednika SO Prijepolje, niko nije izjasnio da ima korona virus, nastavljeno je sa skupštinskim zasjedanjem.

Ubrzo je ukazano na još jedan nedostatak skupštinskog zasjedanja. Naime, nije obezbijeđen televizijski prijenos, pa je zatraženo da se sjednica odloži do trenutka dok se on ne obezbijedi.

Iako je predsjednik skupštine naglašavao da televizijski prijenos nije obavezan i da će sjednica biti reemitovana, četiri odbornika SPP-a blokirali su govornicu, zahtijevajući da se obezbjedi televizijski prijenos, a ukoliko ne, da se sjednica odloži do onog momenta dok se ne obezbjedi.

“Ovo nije igrana serija da je repriziramo”- istakao je Tandir.

Obrazloženje TV Priboj zbog izostanka uživo prijenosa sjednice Skupštine opštine Prijepolje je da im je blokiran signal i slab internet.

Za nepuna dva sata rada sjednice predsjednik Skupštine opštine Prijepolje je odredio tri pauze.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img