Home Vijesti Nermin Ljajić novi načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru

Nermin Ljajić novi načelnik Policijske uprave u Novom Pazaru

755
0

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na prijedlog direktora Policije Vladimira Rebića, imenovao je majora Nermina Ljajića za vršioca funkcije načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru. Za vršioca dužnosti zamenika načelnika imenovan je major Miljan Nikolić, a načelnika odeljenja policije Dragan Đurović.

Nermin Ljajić rođen je 18.09.1986. godine u Novom Pazaru. Policijsku akademiju u Beogradu završio je 2010. godine sa zvanjem diplomirani oficir policije. Iste godine započeo je radni odnos kao pomoćnik komandira za javni red. Godine 2017. završava specijalističke studije na Kriminalističko-policijskoj akademiji sa visokom ocjenom na temu: Mogućnosti unapređenja bezbednosti mladih u lokalnoj zajednici.

Ljajić je od 2016. do 2019. godine obavljao funkciju komandira za suzbijanje kriminaliteta. Od 2019. godine nalazio se na poziciji komandira Policijske ispostave Novi Pazar.

Ljajić će na poziciji  načelnika naslijediti Bogoljuba Živkovića, koji se vraća na mjesto pomoćnika direktora Policije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je danas raspisalo konkurs za izbor novog načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru koja pokriva teritorije tog grada, Sjenice i Tutina.