Grupa građana nastavlja protest ispred OB Novi Pazar

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Ispred Opšte bolnice u Novom Pazaru nastavila se okupljati grupa građana koja traže smjenu vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice Meha Mahmutovića, ali i cijele uprave ove ustanove.

Oko 30 njih svoje nezadovoljstvo iskazivalo duvajući u pištaljke, tvrdeći da ih je okupio zajednički interes- da se stanovnici ovog grada leče kao ljudi.

„Ovdje smo i dalje i ostaćemo ovdje dok se ne budu ispunili naši uslovi, bez obzira na to što tražimo smjenu rukovodstva, kako Meha Mahmutovića, uvijek ćemo tražiti i da vrate Mirsada Đerleka iz Begrada jer on je nezasluženo gore, on ovdje mora da dođe da sumiramo stvari, da vidimo gdje su donacije, gdje su potrošene, koliko je potrošeno, šta je za njegovo vrijeme dok je bio vd direktor i koordinator ove bolnice, kako je on to rukovodio ovom bolnicom, koliko smo imali lijekova, da li smo se pravilno liječili, to sve isto važi za Meha. Nećamo stati sve dok krivično ne bude sproveden taj proces i dok ne bude pred licem pravde. Da dođe tužilaštvo i da se uljuči, da vide i da posvjedoče svi ljekari kakve su instrukcije dobijali, na koji način su lijećili naše sugrađane, zašto su naši sugrađani tako lako umirali.“, istakao Aladin Paučinac.

Naredni protest biće održan sutra u 18 sati.

SANA – Adaleta Sejdović – Hamzić / FOTO – SANA 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img