Opština Prijepolje za sada dobro odgovara izazovu vanrednog stanja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Opština Prijepolje za sada dobro odgovara izazovu vanrednog stanja. Formiran je krizni štab koji svakodnevno zasijeda i donosi važne odluke na lokalnom nivou. Volonteri su gotovo 24 sata na usluzi građanima, a stanovnici opštine Prijepolje pokazali su visok stepen svijesti i odgovornosti kada je vanredna situacija u pitanju. Poštuje se policijski čas, a dežurne službe mogu se kontaktirati putem Call centra. Predsjednik opštine Dragoljub Zindović još jednom ukazao na važnost odgovornosti svakog pojedinca.

Ispred lokalne samouprave Samir Tandir navodi da je novonastala situacija pokazala da ljudi moraju biti humani i okrenuti se jedni prema drugima.

Prijepolje kao opština, navodi zamjenik komandanta kriznog štaba Stanko Kijanović, može biti za primjer drugima kako se treba ponašati u kriznim momentima.

Načelnik opštinske uprave Belmir Mujezinović upoznao je javnost o Call centru koji djeluje na nivou opštine i na koji se svakodnevno mogu javiti građani.

Radnici JKP Lim svakodnevno rade na čišćenju i dezinfikaciji ulica, a zahvaljujući volonterima svi građani stariji od 65 godina u najbržem mogućem roku dobijaju potrebštine na kućnu adresu.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img