Opština Prijepolje uredno prati mjere predostrožnosti i uredbe Vlade Srbije

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Opština Prijepolje pripremljena je dočekala sve mjere predostrožnosti od strane uredbi Vlade Rebuplike Srbije kada je u pitanju vanredna situacija prouzrokovana pandemijom korona virusa. Mladi volonteri Stranke pravde i pomirenja stavili su se na raspolaganje kriznom štabu, opštini i Crvenom krstu. Posebno ugrožena populacija ljudi starijih od 65 godina moći će da se za sve svoje potrebe javi na brojeve telefona naznačene na sajtu lokalne samouprave i na zgradi opštine Prijepolje. Načelnik opštinske uprave Belmir Mujezinović istakao da šalterske službe neće funkcionisati do daljnjeg.

Direktor OŠ Svetozar Marković u Brodarevu gospodin Amel Kurbegović istakao da se proces nastave na daljinu i putem Javnog servisa RTS-a odvija po planu, te da su uz to uspostavljene i Viber grupe gdje nastavnici kontrolišu prisutnost i aktivnost đaka.

Lokalna samouprava ovim putem pozvala je sve građane na saradnju i poštivanje uredbi Vlade Srbije, kako bi se u što većoj mjeri spriječilo dalje širenje korona virusa.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img