Generalna menadžerka IUNP-a izabrana za počasnu članicu Sekcije za žensko preduzetništvo

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na redovnoj sjednici Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije održanoj povodom obilježavanja 1. godišnjice rada sekcije za počasnu članicu izabrana je generalna menadžerka Internacionalonog univerziteta u Novom Pazaru, prof. dr. Elma Elfić Zukorlić.

„Zaista osjećam i čast i zadovoljstvo, naravno uz to se uvijek osjeti i određena odgovornost. Ja se nadam, s obzirom da dolazim iz Novog Pazara, grada bogatog preduzetničkim duhom, i ono što sam istakla i na samoj sjednici jeste da je to bilo karateristika preduzetničkog duha za mušku populaciju, međutim danas žene iz Novog Pazara i tog regiona su veoma hrabre i ulaze u privatni sektor, u svoj privatni biznis i ja se nadam da ćemo u narednom periodu približiti preduzetnicama Novog Pazara i i tog regiona radom Privredne komore a posebno Sekcije za žensko preduzetništvo.“, istakla prof. dr. Elma Elfić-Zukorlić.

Nakon redovnog dijela, upriličen je i svečani dio sjednice na kome je prvi put prikazan promo film o radu i aktivnostima Sekcije za žensko preduzetništvo.

Održan je i Okrugli sto na temu “Uloga žene u razvoju poslovanja” i predstavljeno rođendansko izdanje Magazina Sekcije. Za novu predsjednicu Sekcije za žensko preduzetništvo izabrana je kreatorka Suzana Perić.

SANA – Adaleta Sejdović – Hamzić 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img