Đondić ponovo na čelu Doma za lica ometena u razvoju u Tutinu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nakon nekoliko mjeseci neplaćenog odmora Omer Đondić vratio se radnim obavezama i dužnostima na mjesto vršioca dužnosti direktora Doma za lica ometena u razvoju u Tutinu. 

U razgovoru sa direktorom Đondićem dobili smo informacije da je formalna primopredaja dužnosti, od prethodnog direktora koji ga je mijenjao u odsustvu, Ivana Jezdića izvršena u utorak 10. septembra.

Đondić istakao da će u predstojećem periodu temeljitije sagledati stanje i funkcionisanje ustanove kao i šta treba unaprijediti u narednom periodu.

Pomoćnica ministra za rad i socijalnu politiku Suzana Mišić je 3. marta Radio-televiziji Srbije izjavila da je u Domu u Tutinu za vrijeme mandata direktora Đondića “napravljen ozbiljan pomak u obezbjeđivanju uslova za boravak štićenika”.

Dobili smo potvrdu da će Đondić nastaviti tim putem i da će probati da sve probleme ustanove postepeno rješava, kao i da je u planu pokretanje više značajnih projekata i akacija koje će okupiti brojne donatore, kako bi dodatno popravio ugled ustanove u okruženju.

Državni sekretar u Vladi Republike Srbije Zaim Redžepović kazao da je u Domu ranije bilo ozbiljnih teškoća i Ministarstvo je učinilo sve što je u skladu sa nadležnostima u cilju rješavanja nagomilanih problema. Naglasio je Omer Đondić dio rješenja koje će biti na zadovoljstvo korisnika, zaposlenih i cijelog sistema.

izvor: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img