Tutin – Pijani policajac umalo udario djevojčicu autom, zatim se tukao sa drugim policajcima (Video)

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Boban Stašević – Foto: Fejsbuk

Još se nije stišala priča oko Edite Radetinac koja je pretučena u novopazarskoj policiji, a na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika iz Tutina Bobana Staševića. Naime, Stašević je u ponedjeljak 2. septembra u pijanom stanju svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović koja se u tom trenutnku kretala pješačkom stazom.

U posljednjem trenutku, kada je primijetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje na pješačku stazu, kako bi izbjegla veće posljedice, Ejupovićka je skočila u 2 metra niži haustor, gdje je zadobila lakše tjelesne povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno Staševiću da se otrijezni, nego je povrijeđenoj djevojci, umjesto pomoći, pokušavao prebaciti krivicu. Nakon dolaska Policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja, te odbio alko-test. Na snimku kojeg objavljujemo u prilogu, pijani Stašević je prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.


Od Policijske uprave u Tutinu ovim povodom nije bilo saopćenja, te još uvijek ne znamo da li je ovim povodom pokrenut bilo kakav proces ili se isti pokušava zataškati. Od porodice Ejupović saznajemo da do dan danas nije uzeta izjave od povrijeđene Mersihe, zbog navodnog odsustva službenika koji uzima izjave, te je dobila poziv da se za javi u Policijsku upravu 6. septembra, 4 dana nakon događaja.

Prema našim nezvaničnim saznanjima Stašević je upravljao vozilom koje nije registrirano duže od 3 godine, što u poptunosti govori o njegovoj bahatosti. Također saznajemo, ovo nije prvi sukob Staševića sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više istih.

Boban Stašević – Foto: Fejsbuk

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img