Novi šokantan snimak iz Novog Pazara – Ložili vatru u podnožju Lučne zgrade

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Ne prođe skoro ni jedan dan u Novom Pazaru, a da neki šokantan snimak ne ispliva u žižu javnosti. Danas je na društvenim mrežama, uz veliko negodovanje novopazaraca, objavljen video snimak gdje grupa maloljetnih i punoljetnih prosjaka u pozadini Lučne zgrade loži vatru uz jedan od nosećih stubova ove zgrade, na svega par metara od kontejnera sa otpadnim smećem i desetine automobila koji su tu prakirani.

Prema svjedočenjima očevidaca i stanara ove zgrade, vatra je u jednom trenutku dosezala i do prvog stambenog sprata ove zgrade. Za svo to vrijeme niko se od nadležnih organa nije pojavio da vatru ugasi, a kamo li grupu prosjaka spriječi od takvog ponašanja, upozori ili udalji.

Poučeni lošim iskustvom od prije desetak mjeseci kada je u požaru u stambenoj zgradi Bor na očigled velikog broja građana izgorjelo nekoliko naših sugrađana, kao i nesposobnost Vatrogasne službe u tom i još brojnim slučajevima prije i poslije, novopazarci na društvenim mrežama žustro reaguju, pozivajući Policiju i aktuelnu vlast u Novom Pazaru da se ovim stanjem pozabave, postavljajući pitanje „da li treba još neko da strada?“

O ovom stanju, naše ekipe zatraži će odgovore od Policije i nadležnih instanci Grada Novog Pazara.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img