Univerzitetsko proljeće: Zdrav sporstki duh na IUNP

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nakon što je jučer obavljen žlijeb danas turnirom u stonom tenisu počele Sportske igre u okviru Univerzitetskog proljeća na Internacionalnom univerzitetu. Prvi pobjednici Saša Nikolić, Ferid Fijuljanin, Aleksa Nikolić i Hamza Bećirović.

-Prije svega bih se zahvalio Internacionalnom univerzitetu na ovakvom događaju kao i svim učesnicima koji su došli da podrže manifestaciju. Što se tiče turnira sve je proteklo u fer i korektnoj borbi, kaže trećeplasirani Aleksa Nikolić.

Protivnici kako je krug odmicao bili sve teži.

-Turnir je nekako drugarsko takmičenje. Iako je bilo mnogo sportskog duha nikakvih tenzija nije bilo. Vidimo se i iduće godine, poručuje Ferid Fijuljanin koji je osvojio drugo mjesto.

Prvo mjesto pripalo Saši Nikoliću

-Odlično, zadovoljan sam igrom i prije svega htio bih da se zahvalim Internacionalnom univerzitetu na dobro organizovanom turniru i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Takmičari su bili odlični i sve u svemu odličan turnir

Na turniru u stonom tenisu 42 igrača. Najmlađi je imao 14, a najstariji 68 godina. Iz organizacionog odbora najavljuju da Dane sporta Internacionalni nastavlja fudbalskim utakmicama. Pozivaju sve da im se pridruže sutra u balonu u okviru Univerziteta, finale i polufinale bit će održani u četvrtak u Sali Pendik a za petak na Trgu Gazi Isa-bega najavljena je dodjela nagrada najboljima u 13 i 30.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img