Čovjek kojeg su mediji progasili mrtvim: Nanijeli su štetu meni i porodici

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

I nakon brojnih opomena savjeta za štampu sandžačke novine nastavljaju širit dezinformacije kršeći osnovne kodekse o obavezi novinara da pravi jasnu razliku između činjenica koje prenosi, komentara, pretpostavki i nagađanja.

Nakon vijesti koju su plasirali mediji pod nazivom „Brodarevci pronašli mrtvog čovijeka pod snijegom“ ekipa Sandžak televizije obišla je Brodarevo kako bi saznali šta je istina.

Posjetili smo čovjeka o kojem su pisali mediji. On je istakao da ništa što je kružilo internetom nije tačno, te da je u tom trenutku seo da odmori, što je neko uslikao i zloupotrijebio.

“Nikakve istine tu nema samo što sam bio onako od šale lego da odmorim, neko je to uhvatio da snimio, nikakve druge istine tu nema. Ja sam to tek jutros saznao, da sam to sinoć znao ja bih javio djuci da ne brinu, djeca su mi se isekirala, imao sam milion propuštenih poziva.” ističe Izan Kriještorac

Zbog toga što su Sandžačke novine živog čovjeka proglasile mrtvim dovedeći narod u zabunu najavljene žalbe ali i krivične prijave protiv vlasnika ovog portala.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img