Home Vijesti Polaganje realnog aikida KBS ” Akademik “

Polaganje realnog aikida KBS ” Akademik “

335
0

Srpski savez i sistem samoodbrane realni aikido u Novom Pazaru, organizirali su četvrto polaganje ispred kluba KBS ” Akademik “. Komisiju su činili Dragan Jagodić, Cvetko Erić kao i trener kluba Slaviša Radovanović.

” I sami ste svjedoci da nije ni malo lako raditi ove tehnike jer su ove tehnike kako za odrasle tako i za djecu. Ne mogu reći da sam zadovoljan, već sam prezadovoljan polaganjem. Obzirom na to u kakvim uslovima radimo, posebno sada kada je hladno, kandidati su mene prije svega kao trenera učinili ponosnim kako ispred komisije, tako i ispred samog saveza “,  izjavio je trener KBS  “Akademik “Slaviša Radovanović.

Pripreme su trajale dugo, čak i do dve godine ali su se ipak na kraju isplatile jer su svi napredovali u svojoj kategoriji.

”  Došao je i taj dan, dan polaganja. Prilika da takmičari pokažu sve ono što su naučili. I sami ste vidjeli, djeca su odradila sve, mi smo zadovoljni, kako samim takmičarima tako i trenerom. Ostaje mi da kažem da klub ide samo napred a to će sigurno doprinijeti da se razvija ali i proširi sam klub “, završava Dragan Jagodić ispred srpskog saveza samoodbrane realni aikido 2015.

Dodaju, da svi mogu biti članovi, čak i najmladji od 5 godina. Nakon završetka polaganja, svim takmičarima su uručene diplome u znak zahvalnosti ali i predanosti ovoj borilačkoj veštini.

 

SANA – Zerina Bojadžić

FOTO – SANA