Ljajić – Ugljanin je sada zamumuljao i zakukutao

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Kako vama izgleda naknadno pojašnjenje Ugljanina o fašističkoj tvorevini, državi Srbiji? On sad kaže da je mislio na “paralelne strukture sudstva, tužilaštva, policije, vojske i službi bezbednosti koje su od 1990. do danas odgovorne za razne zločine tokom teritorijalnih osvajanja na prostoru bivše SFRJ”.

– Ne razumem šta je hteo time da kaže. Bolje i poštenije bi bilo da se vrlo jasno i eksplicitno ogradio od onoga što je te večeri izgovorio. I za njega bi bilo korisnije, a ne da ovako zamumuljeno i zakukuljeno saopštava i daje demanti.

Šta kažete na Ugljaninovu ocenu da ste vi “sigurno jedan čestiti ministar koji dobro radi za državu Srbiju, a ništa za Bošnjake”?

– Treba samo da uporedimo u kakvom stanju je bio do 2008, a u kakvom posle 2008. Novi Pazar i sredine u kojima je Ugljanin bio vlast. Niko nikada nije više uradio nego što smo mi uradili za ovih deset godina. Na kraju krajeva, ljudi su nas u dva prethodna izborna ciklusa nagradili podrškom. I o meni i o njemu će suditi jedino birači. Posle svega što sam uradio, toliko truda i napora uložio, toliko sredstava omogućio da se plasira u infrastrukturu… reći da ništa nisam uradio za Bošnjake je, najblaže rečeno, degutantno.

(Kurir)

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img