Lutka prešao u SDP? Sadović se ogradio od njega – Tandir raskinkao zavjeru SDP-a

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nezadovoljan što je opštinska vlast naložila provjeru kvaliteta svih urađenih putnih pravaca, Bahrija Beganović Lutka uz podršku odbornika SDP-a optužio je Samira Tandira da je glavni krivac što “nije uspio naplatiti pojedine svoje poslove”. Niz uvreda iznio je na račun gospodina Tandira, uz podršku odbornika SDP-a i konstantno dobacivanje.

“On i predsjednik i načelnik. Vjerujte, on se za sve pita”, rekao je Beganović.

Nakon toga, gospodin Tandir se za govornicom osvrnuo na, kako ističe, igre SDP-a i Beganovića.
“Ja se samo iskreno nadam da će vas Rasim Ljajić za ove laži pošteno nagraditi i da vas neće prevariti kao prošli put. Znajte da iza ovog igrokaza stoji Sirak pusti bez igdje ikoga – Kasim Zoranić”, poručio je Tandir.

Ono što je izazvalo buru na zasjedanju je kada je predsjednik DPS-a Zulkefil Bato Sadović, čiji je odbornik Beganović, izašao za govornicu i javno se ogradio od riječi Beganovića ističući da je to njegov lični stav, te da je DPS zadovoljan koalicijom koja, kako kaže, funkcionira idealno, složno i stabilno.

Da li današnji čin znači da Beganović sada i javno prelazi u SDP, obzirom da se o tome već neko vrijeme govori u kuloarima?

Na dnevnom redu 18. sjednice skupštine opštine Prijepolje našli se 11 tačaka. Uslijedio je prvi rebalans budžeta, razmatralo se o prijedlogu donošenja statuta opštine Prijepolje, kao i o prijedlogu uspostavljanja saradnje i udruživanja sa gradovima i opštinama u slivu rijeke Drine.

Razmatralo se i o pokretanju postupka za donošenje plana detaljne regulacije “Šehovića polje – miltifunkcionalni prostor”, kao i rješenje o razrješenju starih i imenovanju novih članova školskih odbora osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Prijepolje.

Od 41 odbornika sjednici je prisustvovalo 34 odbornika.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img