Održano takmičenje u stonom tenisu – IUNP

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U sportskom centru Internacionalnog univerziteta održano je prvo takmičenjeu stonom tenisu, koji se održava uokviru “Dana sporta i kulture”. Takmičenje pratili svi ljubitelji ovog sporta.

Prvo mjesto osvojio Dženan Dazdarević, on ističe da su protivnici bili na zavidnom nivou i da nije bilo lako. pobijediti.

“Takmičenje je proteklo u najboljem mogućem redu, protivnici su bili izuzetno dobri. Želim da se zahvalim univerzitetu na ovom sportskom događaju.” ističe Dženan Dazdarević.

Drugo mjesto pripalo je Aleksi Nikoliću koji kaže da je organizacija bila izuzetno dobra.

“Prije svega želim da se zahvalim svima na organizaciji, bilo je jako dobro i zadovoljan sam drugim mjestom. Protivnici su kako je krug proticao bili sve teži i teži.” ističe Aleksa Nikolić.

Treće mjesto osvojio Metko Džigal, koji je bez obzira na godine pokazao zavidnu sportsku aktivnost.

“Takmičenje je bilo izuzetno dobro, omladina se takmičila, eto i ja sam ušao među omladinu i osvojio treće mjesto. Organizacija je bila dobra, zahvalni smo organizatoru, sve je bilo u redu.” ističe Metko Džigal.

Organizatori ističu da je takmičenje bilo kvalitetno i da je proteklo u fer-plej atmosferi.

“Bilo je ukupno 28 prijavljenih, na turniru se pojavilo 25. Internacionalni univerzitet je organizirao “Dane sporta i kulteru”, danas je bio drugi dan odnosno prvi takmičarski dan, održale su se igre u stonom tenisu. Nagrade će biti dodijeljene u Petak na trgu “Gazi Isa-beg” od 11h.” ističu organizatori

Sutra na programu prvi krug takmičenja u malom fudbalu kao i koncert srednje muzičke škole-Julija Zilkić, a sve to u okviru manifestacije “Univerzitetsko proljeće” kao i događaja “Dani sporta i kulture”.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić

Foto: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img